Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων η θεατρική παράσταση «Θείος Βάνιας» του Αντον Τσέχωφ.
Όπως κατέγραψε το trikaladay που ήταν χορηγός επικοινωνίας, επρόκειτο για μια εξαιρετική παράσταση που καθήλωσε τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές που κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Εξαιρετικές δε ήταν οι ερμηνείες των ηθοποιών Γιάννη Φέρτη, Γιάννη Βόγλη, Στέλιου Μάϊνα, Έρσης Μαλικένζου, Μαρίνας Ψάλτη, Μελίνας Βαμβακά, Αλεξίας Καλτσίκη και Χάρη Χαραλάμπους.
Σκηνοθέτης της παράστασης είναι η Λίλλυ Μελεμέ.
trikaladay.gr / Τοπικά / Δεν έπεφτε..,. καρφίτσα στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων στην παράσταση «Θείος Βάνιας»
Δες επίσης
Τιμήθηκε η Μνήμη του Πολιούχου Αγίου Νικολάου στην Πύλη
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου τελέστηκε Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




