Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
  • Επικοινωνία

Trikala DayTrikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

  • Trikala Day
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρηματικότητα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
  • Άρθρα
  • Υγεία
  • Διατροφή
trikaladay.gr / Τοπικά / Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Κωνσταντίνος Καραποστόλης 28/04/2023 01:56 Τοπικά 3 Εμφανίσεις

Την πρόβλεψη του για τον καιρό με τον οποίο θα ταξιδέψουν την Παρασκευή οι εκδρομείς του τριημέρου, αλλά και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν μέχρι και την Πρωτομαγιά έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει συννεφιά σε περιοχές όπως η Δράμα, ο Έβρος, οι Σποράδες, η Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της Κρήτης, με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται κυρίως ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες συννεφιές σε Επτάνησα, Ήπειρο, δυτική Θεσσαλία και δυτική Στερεά Ελλάδα μέχρι το μεσημέρι. Από το μεσημέρι και μέχρι το απόγευμα τοπικές συννεφιές θα υπάρχουν στη νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει σε αρκετές περιοχές μέχρι και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η Παρασκευή θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια, με κάποια σύννεφα στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού και με πιθανότητα για παροδικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες, με τοπικές συννεφιές και πιθανότητα για παροδικές βροχές σε περιοχές της Χαλκιδικής. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ.

Το Σάββατο αναμένεται συννεφιά στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά κατά διαστήματα πιο πυκνή, που όμως στη διάρκεια της ημέρας θα διαλυθεί στις περισσότερες περιοχές.

Για την Κυριακή προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Αργά το απόγευμα και προς το βράδυ όμως σύννεφα θα καλύψουν σχεδόν ολόκληρη τη δυτική-βορειοδυτική Ελλάδα, φέρνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Την Πρωτομαγιά συννεφιά θα επηρεάσει τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας. Τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική Ελλάδα, την Αττική και την Πελοπόννησο πιθανό είναι να υπάρξει ένα πέρασμα βροχής, ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες. Στην Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιά και τοπικές μπόρες προς το μεσημέρι. Στην πορεία της ημέρας ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.

Post Views: 674
2023-04-28
Κωνσταντίνος Καραποστόλης
Μοιράσου το
  • Facebook
  • Twitter
Προηγούμενο «Τις πήρε ξεκοιλιασμένες και τις πέταξε στα σκουπίδια» – Οργή για τον άνανδρο που βάζει το πιτ μπουλ του να σκοτώνει γατάκια
Επόμενο Η Αίγυπτος απαντά για τη «μαύρη Κλεοπάτρα» του Netflix: Ήταν ανοιχτόχρωμη και είχε ελληνικά χαρακτηριστικά

Σχετικά Άρθρα

Αύριο Τετάρτη 19 Αυγούστου στο Ζάρκο Τρικάλων η κηδεία του 58χρονου Χρήστου Γατσέλη

18/08/2026 18:19

Ο Πολιτιστικός σύλλογος “ΤΟ ΒΑΡΟΥΣΙ” διοργανώνει διήμερη πολιτιστική απόδραση στην Επίδαυρο

18/08/2026 16:31

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου η 43η Γιορτη Κρασιού στο Καστράκι

18/08/2026 16:26

Δες επίσης

Εφυγε από τη ζωή 57χρονος τρικαλινός

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικια 57 ετών ο Γεώργιος Μπαρμπαρούσης. Η κηδεία του θα ...

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Διαφήμιση

Κατασκευή Ιστοσελίδας Plushost.gr
© Copyright 2026 - Trikala Day