Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 50 άτομα στη Λάρισα– Είχαν ψωνίσει… από το ίδιο κρεοπωλείο

Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 50 άτομα στη Λάρισα– Είχαν ψωνίσει… από το ίδιο κρεοπωλείο

Το Πάσχα βγήκε… ξινό σε δεκάδες Λαρισαίους που κατέληξαν στο  Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ακραία συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, σήμανε συναγερμός λόγω της προσέλευσης πολλών περιστατικών στο νοσοκομείο.

Άλλα 10 άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι, είχαν συμπτώματα βαρυστομαχιάς και δυσφορίας, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα όταν κατανάλωσαν ποσότητες φαγητού έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα νηστείας.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε προχωρήσει στην κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος από τρία κρεοπωλεία της πόλης, καθώς είχαν κριθεί ακατάλληλα.

 

Δες επίσης

Ο αγρότης από τη Μαγνησία που έγινε viral: «Είσαι της κυβέρνησης και τα παίρνεις και μιλάς» – Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα (βίντεο)

Viral στα κοινωνικά δίκτυα έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η τηλεοπτική διαμάχη του Προέδρου της Ομοσπονδίας ...