Τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών ατόμων είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Βαλομανδρίου-Παραποτάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay, ο οδηγός I.X αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 18, 19, 22 και 24 ετών για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί σε παρακείμενο κανάλι.
Οι τρεις από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το όχημα ελαφρά τραυματισμένοι, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο απεγκλώβισε τον συνοδηγό του αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά.
Ολοι τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ έρευνα για τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Τρικάλων.
Η νεανική παρέα, σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από νυχτερική διασκέδαση.
trikaladay.gr / Τοπικά / Σε σοβαρό τραυματισμό κατέληξε η νυχτερινή έξοδος τεσσάρων νεαρών Τρικαλινών
Δες επίσης
Θανάσης Λιούτας: Συμμετοχή στην Ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος – Εισήγηση για την αντιπυρική περίοδο
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, συμμετέχει ενεργά στη συγγραφή ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

