Την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργάνωσε τον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» καταγράφοντας πλήθος συμμετοχών από όλη την Ελλάδα.
Το αθλητικό αυτό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων με συνδιοργανωτές τους Δήμους Τρικκαίων και Μετεώρων.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη, υποψήφια βουλευτής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία, πρώην μαραθωνοδρόμος, που διετέλεσε και έφορος του ΔΣ του συλλόγου, έδωσε το αθλητικό παρόν στη διοργάνωση μαζί με εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες.
trikaladay.gr / Τοπικά / Δυναμικό παρών στον 14ο Ημιμαραθώνιο Τρίκαλα-Καλαμπάκα της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑκαι πρώην μαραθωνοδρόμου Μαρίνας Κοντοτόλη
Δες επίσης
Εφυγε από τη ζωή 67χρονος τρικαλινός
Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Γεώργιος Γούλας. Η κηδεία του θα ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων


