Τετάρτη, 27 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Αν συνέβη αυτό ντροπή τους: Αφηναν έξω από το σχολείο μαθητή, επειδή καθυστερούσε η έλευση του στο σχολείο λόγω της καθημερινής μεταφοράς του με ταξί από χωριό της Π.Ε Τρικάλων

Αν συνέβη αυτό ντροπή τους: Αφηναν έξω από το σχολείο μαθητή, επειδή καθυστερούσε η έλευση του στο σχολείο λόγω της καθημερινής μεταφοράς του με ταξί από χωριό της Π.Ε Τρικάλων

Το γεγονός καταγγέλθηκε επώνυμα μέσω του ράδιο Σταγών από τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το παιδί δεν το έβαζαν στο μάθημα εξαιτίας της καθυστέρησης του να φτάσει στο σχολείο της πόλης μας.

Ο μαθητής που διαμένει σε χωριό του Δήμου Μετεώρων, καθημερινά μεταβαίνει στο σχολείο με ταξί που βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ωστόσο κάποιες μέρες η μεταφορά του γίνεται καθυστερημένα (κάτι που δεν φέρει ευθύνη το παιδί), με αποτέλεσμα το παιδί να μένει εκτός σχολείο.

Για το θέμα παρενέβη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπουτίνας και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Δες επίσης

ΔΕΥΑΤ: Στα 25,24 εκ. € τα δύο νέα αντιπλημμυρικά σε «Τρίκκη» και περιοχή οδού Μετεώρων – Παρουσιάστηκαν οι μελέτες

Δύο νέα αντιπλημμυρικά έργα ετοίμασε η ΔΕΥΑΤ στον οικισμό «Τρίκκη» και σε τμήμα της περιοχής ...