Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / «Δώρο ζωής» σε 56χρονη Βολιώτισσα μετά από 10 χρόνια αναμονής

«Δώρο ζωής» σε 56χρονη Βολιώτισσα μετά από 10 χρόνια αναμονής

Μία από τις ευτυχέστερες στιγμές στη ζωή της, ζει μία 56χρονη γυναίκα από τον Βόλο, η οποία ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει διαθέσιμο μόσχευμα νεφρού από πτωματικό δότη.

Η Βολιώτισσα ταλαιπωρούνταν τα τελευταία δέκα χρόνια με συνεχείς αιμοκαθάρσεις και η είδηση για το μόσχευμα την ανακούφισε, αφού θα συνεχίσει τη ζωή της φυσιολογικά.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” της Αθήνας, λαμβάνοντας το νεφρό από μία 57χρονη γυναίκα από την Πάτρα.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

Λάρισα: Την απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν και μετά τηλεφώνησε ο «αστυνομικός» που θα την έσωνε – Άφησε στα σκουπίδια 45.000 ευρώ και χρυσαφικά

Θύμα μιας καλοσχεδιασμένης τηλεφωνικής απάτης έπεσε την Κυριακή (18/10) μια 75χρονη στη Λάρισα, από την ...