Ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της περιοχής μας, την υποδοχή των Τρικαλινών αλλά και από την τρικαλινή γαστρονομία αναχώρησε από τα Τρίκαλα ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.
Σήμερα το μεσημέρι ο Αντώνης Ρέμος γευμάτισε στην ταβέρνα ‘Το Χάνι» του Γιάννη Κούκια, ο οποίος και τον περιποιήθηκε αυτοπροσώπως. .
Όπως πληροφορήθηκε το Trikaladay ο γνωστός καλλιτέχνης γεύτηκε αρκετά πιάτα αλλά τον ενθουσίασαν η μοσχαροκεφαλή τα γλυκαδάκια και τα γεμιστά κολοκυθάκια.
Εφυγε ενθουσιασμένος και χορτασμένος ο Αντώνης από τα Τρίκαλα
Δες επίσης
Αγοραστός: Καμία συμμετοχή στις άδειες που υπογράφηκαν για την “Βιολάντα” – Η τελευταία άδεια, όπως είπε, έγινε από την περιφερειακή αρχή Κουρέτα
Καμία συμμετοχή στην έκδοση άδειας στη Βιολάντα, δεν είχε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων



