Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Lifestyle / Ποια κυρία είχε ξεχάσει το εσώρουχό της στο καμαρίνι;

Ποια κυρία είχε ξεχάσει το εσώρουχό της στο καμαρίνι;

Ο Βασίλειος Κωστέτσος γράφει την βιογραφία του και οι αποκαλύψεις είναι πολλές και πιπεράτες. Μερικές από αυτές τις διαβάσαμε στο Πρώτο Θέμα από την Μαρία Λεμονιά.

Cindy Crawford: Ήθελε 20.000 δολάρια για να έρθει. Όταν ήρθε στο ξενοδοχείο ο υπεύθυνος ασφαλείας τους φυγάδευσε γιατί πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να την αγκαλιάσει και να της πάρει ένα αυτόγραφο. Στο διάδρομο την ακούω να φωνάζει “Το εσώρουχό μου”! Είχε ξεχάσει το εσώρουχό της στο καμαρίνι.

Kate Moss: Στα μπουζούκια ήταν τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη που πετούσε τα λουλούδια με τις σακούλες στην πίστα.

Zappit.gr

Δες επίσης

Τέρης Χρυσός: Θέλω όταν πεθάνω στον τάφο μου να γράψουν «Ο αδικημένος» – Τι είπε για τραγουδιστή που έκανε ότι δεν τον ήξερε

«Αισθάνομαι πολύ αδικημένος, γιατί έχω προσφέρει τόσο πολλά στο ελληνικό τραγούδι και δεν βρέθηκαν άνθρωποι ...

Αφήστε μια απάντηση