Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Την έψαχναν για τρεις ημέρες και την βρήκαν νεκρή Κυριακή του Πάσχα

Την έψαχναν για τρεις ημέρες και την βρήκαν νεκρή Κυριακή του Πάσχα

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Κοζάνη, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα μια 73χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το kozan.gr, την 73χρονη, που ζούσε μόνη της, αναζητούσε, τηλεφωνικά, επί τρεις μέρες, συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Άντρες της αστυνομίας μετέβησαν, μαζί με πυροσβέστες, στο διαμέρισμά της και με τη χρήση σκάλας ανέβηκαν στο μπαλκόνι και μπήκαν μέσα, όπου την εντόπισαν νεκρή.

Όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις κλήθηκε το εγκληματολογικό τμήμα ερευνών κι όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία δε διαφαίνεται κάποια εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα προκύψουν από τη νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Δες επίσης

Νέο Ηράκλειο: Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση καθηγήτριας σε 13χρονη – «Είσαι μαύρη, δεν είσαι από εδώ, να πας στη χώρα σου»

Μία πρωτοφανής όσο και σοβαρή καταγγελία έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα και αφορά σε σχολείο στο ...