Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τέρας, κάθαρμα»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Τέρας, κάθαρμα»

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε από την ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο γραφείο της στην Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η 33χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα ήταν δεμένη πισθάγκωνα.

Την ώρα που βγήκε από το κτήριο το συγκεντρωμένο πλήθος συνέχισε τα υβριστικά σχόλια, φωνάζοντας «Τέρας, κάθαρμα».

Μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα διορίστηκε νέος δικηγόρος για την υπεράσπισή της.

news.gr/Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Δες επίσης

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Πώς τα «passes» μέσω του vouchers.gov.gr, μετέτρεψαν το κράτος σε μηχανισμό άμεσης στήριξης των πολιτών

Η ελληνική Πολιτεία βρέθηκε την τελευταία εξαετία αντιμέτωπη με μια αλληλουχία κρίσεων που δοκίμασαν τις ...