Σάββατο, 25 Απριλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θήβα: Χαστούκισαν γιατρό επειδή δεν τους έδωσε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Θήβα: Χαστούκισαν γιατρό επειδή δεν τους έδωσε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Πρωτοφανές περιστατικό στη Θήβα. Μια γιατρός στο νοσοκομείο της πόλης φέρεται να δέχθηκε επίθεση επειδή αρνήθηκε να δώσει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας permissos.gr,  Ρομά ζήτησαν από τη γιατρό να τους δώσει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για να τα χρησιμοποιήσουν σε ένα δικαστήριο που είχαν και όταν έλαβαν αρνητική απάντηση την προπηλάκισαν και την χαστούκισαν.

Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο, ενώ η γιατρός υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών.

 

Δες επίσης

Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Πώς να συμπεριφερθούμε στους ανθρώπους που χάσανε ένα παιδί» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 20χρονης

Ο πατέρας της 20χρονης κοπέλας, κοπέλας του δράστη της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο μίλησε στον ΑΝΤ1 στον ...