Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νεκρός από κοροναϊό υγειονομικός – Ήταν αρνητής του ιού

Νεκρός από κοροναϊό υγειονομικός – Ήταν αρνητής του ιού

Ένας ακόμα νεκρός υγειονομικός από τον κοροναϊό έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα ανεβάζοντας σε 29 τα θύματα από την αρχή της πανδημίας.

Ανεμβολίαστος και σε αναστολή εργασίας

Ο 29ος νεκρός που κατέληξε χθες ήταν υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου της Κατερίνης και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Μάλιστα και η μητέρα του νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ ο νεκρός ήταν ανεμβολίαστος και σε αναστολή εργασίας με τις ίδιες πληροφορίες να τον κατατάσσουν στους αρνητές του κοροναϊού.

Τα συλλυπητήριά του στους οικείους και τους συναδέλφους του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Δες επίσης

Φρικιαστική υπόθεση στην Αμαλιάδα: Δύο αδέλφια έθαψαν την μητέρα τους στον κήπο – Τους κατέδωσε ο τρίτος αδελφός

Μια ανατριχιαστική υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Αμαλιάδα, όπου δύο αδέλφια έθαψαν τη ...