Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχώς… πάνω του – Το τύπωσε σε μπλούζα

Έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχώς… πάνω του – Το τύπωσε σε μπλούζα

Έναν ευρηματικό τρόπο για να έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού συνεχώς… πάνω του βρήκε ο Θανάσης Γιώγλου. Το τύπωσε πάνω στη μπλούζα του

Όπως είπε ο κ. Γιώγλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και κάνοντας χιούμορ, «λόγω των πολλαπλών ελέγχων και των μέτρων, τύπωσα το πιστοποιητικό εμβολιασμού στη μπλούζα. Σκέφτομαι να φτιάξω ακόμη 3-4 μπλούζες να τις έχω και να κυκλοφορώ μόνο με αυτές από εδώ και πέρα».

Ο ίδιος τόνισε ότι «σκανάρεται κανονικά το πιστοποιητικό πάνω στη μπλούζα» και πρόσθεσε ότι «η μπλούζα κόστισε 20 ευρώ».

πιστοποιητικό εμβολιασμού-μπλούζα

Ο κ. Ζιώγλου υποστήριξε βέβαια ότι ακόμα δεν την έχει πλύνει για να δει αν αντέχει το πιστοποιητικό. «Την πήρα την Παρασκευή το βράδυ τη μπλούζα, είναι ακόμα πολύ καινούρια. Μόλις την πλύνω και δω τι γίνεται, θα σας ενημερώσω», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το πώς αντέδρασαν στο γήπεδο 5χ5, όπου παίζει μπάλα ο γιος του όταν  του ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και έδειξε την μπλούζα, είπε ότι «νόμιζαν ότι τους κοροϊδεύω. Το σκάναρε ο άνθρωπος εκεί, είδε ότι λειτουργεί και έμεινε άναυδος».

 

 

enikos

Δες επίσης

Άνοιξε η πλατφόρμα για 1.696 διορισμούς στο ΕΣΥ – Έρχονται 5.000 μόνιμες προσλήψεις και 3.000 επικουρικού προσωπικού

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για  την κάλυψη 1.696 θέσεων σε δομές Υγείας σε όλη τη χώρα.  Η ...