Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Η κόρη τράκαρε, ο πατέρας συνελήφθη…

Η κόρη τράκαρε, ο πατέρας συνελήφθη…

Η 15χρονη κόρη είχε τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα, αλλά ο 43χρονος πατέρας της συνελήφθη από αστυνομικούς για παραμέληση ανηλίκου.

Ο λόγος για τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε προχθές βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Αετολόφου – Αγιάς όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε η 15χρονη, σε χαλικοστρωμένο σημείο του δρόμου, εκτράπηκε της πορείας της και στη συνέχεια προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το αποτέλεσμα ήταν η 15χρονη να τραυματισθεί, ευτυχώς ελαφρά ενώ για την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς ερευνά αν η 15χρονη οδηγός φορούσε προστατευτικό κράνος όπως και αν είχε εκδοθεί ασφαλιστήριο για τη μοτοσυκλέτα.

Μετά το τροχαίο ατύχημα ωστόσο, συνελήφθη ο 43χρονος πατέρας της 15χρονης, τόσο για παραμέληση ανηλίκου όσο και γιατί επέτρεψε την οδήγηση μοτοσυκλέτας στην ανήλικη που δεν διέθετε άδεια οδήγησης. Τελικά ο 43χρονος, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δες επίσης

Κατατέθηκε στον εφέτη ανακριτή η τελική έκθεση του δυστυχήματος των Τεμπών – Κωνσταντινίδης: «Δεν υπήρξε μετωπική σύγκρουση μεταξύ των δύο αμαξοστοιχιών» (βίντεο)

Την τελική επικαιροποιημένη έκθεση του πραγματογνώμονα, Βασίλη Κοκοτσάκη, υπευθύνου για την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος ...

Αφήστε μια απάντηση