Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ο διαρρήκτης που αποκοιμήθηκε ζήτησε τα λεφτά του πίσω

Θεσσαλονίκη: Ο διαρρήκτης που αποκοιμήθηκε ζήτησε τα λεφτά του πίσω

Η 74χρονη που, όταν ξύπνησε, τον βρήκε να κοιμάται στον καναπέ του σπιτιού της, ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό σοκ, αντέδρασε ψύχραιμα και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr υποστήριξε στο αυτόφωρο ότι δεν έκλεψε κάτι, ενώ ζήτησε και τα χρήματα που βρέθηκαν επάνω του και κατασχέθηκαν.

Ο διαρρήκτης είχε μπει από το παράθυρο ενός μικρού δωματίου. Σαν να βρισκόταν στο σπίτι του, έπεσε για ύπνο.

Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Πήρε προθεσμία για να δικαστεί και αφέθηκε ελεύθερος.
news247

Δες επίσης

Κρήτη: Ισόβια και πολυετείς καθείρξεις στη μητέρα του 3χρονου Άγγελου και στον πρώην σύντροφό της – Το παιδί κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον 23 ετών και 9 μηνών επιβλήθηκε στη μητέρα του μικρού ...