Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τελευταία επιθυμία Τρικαλινής να σκορπίσουν την τέφρα της στον Κόζιακα!

Τελευταία επιθυμία Τρικαλινής να σκορπίσουν την τέφρα της στον Κόζιακα!

Επιθυμία μιας Τρικαλινής ήταν όταν πεθάνει να αποτεφρώσουν τη σορό της και να την τέφρα της να την σκορπίσουν στον Κόζιακα.

Τελικά η γυναίκα αυτή πέθανε χθες στην Τσεχία όπου ζούσε μετά τον εμφύλιο πόλεμο και οι συγγενείς της ετοιμάζονται να κάνουν πράξη την επιθυμία της.

Πρόκειται, όπως αποκαλύπτει το trikaladay για την Αλκμήνη Λογοθέτη aαπό τη Φήκη τρικάλων, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Η Αλκμήνη Λογοθέτη ήταν και μαχήτρια του ΕΛ.ΑΣ και αγωνίστηκε δίπλα στον Άρη Βελουχιώτη.

Δες επίσης

Στους σχεδιασμούς του Κυρ. Μητσοτάκη η συμμετοχή του Χρήστου Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Τρίκαλα

Το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς δίνουν βάρος στην ουσιαστική προεκλογική προετοιμασία του «γαλάζιου» μηχανισμού ...

Αφήστε μια απάντηση