Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Τρικαλινή η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 4

Τρικαλινή η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 4

 Μετά από 16 εβδομάδες γεμάτες μόδα και στιλ, το στέμμα του My Style Rocks βρήκε επιτέλους τον κάτοχό του! Το μεσημέρι της Κυριακής παρακολουθήσαμε λαμπερές εμφανίσεις και ιδιαίτερα concepts σε ένα φαντασμαγορικό show. Η Αρετή Λις, η Έρη Λώλη, η Κάτια Φουρτούνη, ο Μηνάς Αηδόνης, ο Σπύρος Νικολαΐδης και η Τζένη Γεωργιάδου προσπάθησαν για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές ως “Queens & Kings”.
Οι έξι φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική! Η ανακοίνωση του νικητή έγινε σε live μετάδοση από την Κατερίνα Στικούδη, ενώ οι δύο φιναλίστ ήταν η Αρετή Λις και ο Μηνάς Αηδόνης.

Μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 4 αναδείχθηκε η  Αρετή Λις, η οποία κέρδισε το έπαθλο των 30.000 ευρώ! Η Αρετή ήταν η μόνη παίκτρια που έφτασε στον μεγάλο τελικό από την προηγούμενη σεζόν και κατάφερε να νικήσει το παιχνίδι μόδας!

Η Αρετή Λις, παίκτρια του παιχνιδιού My Style Rocks κατάγεται από την περιοχή της Καλαμπάκας και είναι κόρη του Χρ. Κολίτσα

 

tlife.gr

Δες επίσης

Η πρώτη Ελληνίδα χίπισσα: Η ποιήτρια που εκδιώχθηκε από τα Μάταλα και χάριζε βιβλία στον Άσιμο

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960, τα Μάταλα ήταν ένα μικρό ψαροχώρι λίγων κατοίκων, όπου μεταξύ ...