Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Επίθεση …αλά βιτριόλι σε γνωστή γυμνάστρια: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν της έριξε την βενζίνη

Επίθεση …αλά βιτριόλι σε γνωστή γυμνάστρια: Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν της έριξε την βενζίνη

Επίθεση με βενζίνη: Τι ανέφερε στην τηλεόραση του MEGA, η 29χρονη

Τρομοκρατημένη η 29χρονη γυμνάστρια εξηγεί πώς της επιτέθηκαν με υγρό σε κεντρικό σημείο του Βόλου. «Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί. Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα», αναφέρει η 29χρονη. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι η 29χρονη αντέδρασε αστραπιαία.

«Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω. Θυμήθηκα το βιτριόλι», λέει. Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου ως «Κάμελ». Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

Επίθεση με βενζίνη: Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις της 29χρονης

 

Δες επίσης

Τέμπη: «Γολγοθάς» συγγενών και δικηγόρων να έρθουν στη Λάρισα για τη δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό – Οι αγρότες μας άφησαν, η αστυνομία έκλεισε τους δρόμους (φωτο – βίντεο)

“Δια πυρός και σιδήρου” πέρασαν συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, αλλά και δικηγόροι προκειμένου να ...