Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Τροχαίο στην ε.ο Λάρισας-Τρικάλων. Ενας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου

Τροχαίο στην ε.ο Λάρισας-Τρικάλων. Ενας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι έξω από την Λάρισα και συγκεκριμένα στον δρόμο Λάρισας – Τρικάλων, κοντά στην στροφή του “ANIMUS” .

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο 47χρονος οδηγός του να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία σε καλή κατάσταση, με κάποιες εκδορές, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

φωτο αρχείου

Δες επίσης

Βόλος: Κάθειρξη 15 ετών για τη μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της και διακινούσε βίντεο – Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της ανήλικης

Δικάστηκε στη Λάρισα η υπόθεση αιμομιξίας και παιδικής πορνογραφίας που σόκαρε το πανελλήνιο και την ...