Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / 6 λόγοι που έχουμε πάντα μαζί μας μωρομάντηλα

6 λόγοι που έχουμε πάντα μαζί μας μωρομάντηλα

Καθημερινά, πολλά δισεκατομμύρια υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Έχουν γίνει ένα φυσιολογικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα χρησιμοποιούμε για να φροντίζουμε τα παιδιά μας, να καθαρίζουμε τα χέρια και το πρόσωπό μας και σήμερα χρησιμοποιούνται επίσης για να καθαρίσουμε τα σπίτια και τα αυτοκίνητά μας. Για πολλούς από εμάς έχουν γίνει σχεδόν αναγκαιότητα.

Τα μωρομάντηλα έχουν πολλές χρήσεις και κάποιες ούτε που τις ξέρουμε.

Αφαιρούν λεκέδες

Τα μωρομάντηλα μπορούν να αφαιρέσουν τους πρόσφατους λεκέδες σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων, των τοίχων, του καναπέ, του χαλιού, των κουβερτών και άλλων. Σκουπίστε απαλά ένα μωρομάντηλο τον λεκέ και θα δείτε αυτός να εξαφανίζεται! Εάν το μαντηλάκι από μόνο του δεν είναι αρκετά δυνατό για να τον εξαφανίσει, μπορεί τουλάχιστον να διασφαλίσει ότι ο λεκές δεν θα ποτίσει την επιφάνεια.

Καθαρίζει τοίχους

Έχετε σημάδια από γρατσουνιές, κραγιόνια, μολύβια ή αποτυπώματα χεριών στον τοίχο; Τα μωρομάντηλα μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση αυτών των σημαδιών χωρίς να καταστρέψουν το χρώμα ή την ταπετσαρία από κάτω.

Απολυμαίνει το πληκτρολόγιο

Τα μωρομάντηλα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιό σας χωρίς να βλάψετε τα ηλεκτρονικά. Αποσυνδέστε το πληκτρολόγιό σας ή απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε ένα μωρομάντηλο ανάμεσα στα πλήκτρα. Θα απολυμάνει και θα μαζέψει τη σκόνη και τη βρωμιά βαθιά μέσα σε αυτές τις μικρές γωνίες.

Και για το κατοικίδιο

Εάν το κατοικίδιό σας αποφεύγει την ώρα του μπάνιου με κάθε κόστος, χρησιμοποιήστε ένα μωρομάντηλο για να του κάνετε ένα γρήγορο, περιστασιακό μπάνιο. Τα μωρομάντηλα είναι μαγνήτης για τα μαλλιά των κατοικίδιων. Εάν τρίψετε μωρομάντηλα πάνω από τη γούνα του κατοικίδιου ζώου σας, θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τυχόν χαλαρές τρίχες που πέφτουν. Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες  σε καναπέδες, δάπεδα και πολλά άλλα. Τα μωρομάντηλα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσετε γρήγορα τα λασπωμένα πόδια ή να αφαιρέσετε τα σάλια.

Για το αυτοκίνητο

Κρατήστε ένα πακέτο μωρομάντηλα στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ξεσκονίσετε γρήγορα και να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ενώ κάθεστε σε κόκκινο φανάρι. Μαζεύουν εύκολα τη βρωμιά και τα μαντηλάκια μπορούν να μπουν στις βαθιές γωνίες και τις σχισμές των ποτηροθηκών, των αεραγωγών και του  τιμονιού. Τα μωρομάντηλα είναι επίσης εξαιρετικά σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσετε το παρμπρίζ ή τα παράθυρά σας σε περιπτώσεις συσσώρευσης γύρης και πολλά άλλα.

Αφαίρεση μακιγιάζ

Αν σας αρέσει η ευκολία των μαντηλιών μακιγιάζ, τα μωρομάντηλα είναι μια λιγότερο ερεθιστική και πιο οικονομική λύση. Θα αφαιρέσουν το μακιγιάζ στο πρόσωπό σας γρήγορα και χωρίς προκαλέσουν ερεθισμούς. Θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητα τους.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε πολυσυσκευασίες σε μωρομάντηλα, σε συμφέρουσες τιμές. Κάντε τις αγορές σας και η πλατφόρμα θα φροντίσει αυτά να σας παραδοθούν έγκαιρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

 

 

in.gr

Δες επίσης

Σαπουντζάκη: Η πρώτη συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο – «Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ, δηλαδή, δύο φορές ζω»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μέσα από το Ερρίκος Ντυνάν όπου νοσηλεύεται. Η επιτυχημένη ηθοποιός και ...