Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ζητούνται Τρικαλινοί για «βοηθητικοί ηθοποιοί» στο «Κόκκινο Ποτάμι» του ΟΡΕΝ TV και του Μανούσου Μανουσάκη!

Ζητούνται Τρικαλινοί για «βοηθητικοί ηθοποιοί» στο «Κόκκινο Ποτάμι» του ΟΡΕΝ TV και του Μανούσου Μανουσάκη!

Όπως έγινε γνωστό από τις 15 Ιουνίου και για μια εβδομάδα τουλάχιστον, θα γίνουν στα Τρίκαλα γυρίσματα για τη σειρά ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ η οποία είναι παραγωγή του ΟΡΕΝ TV και σκηνοθέτης της είναι ο κ. Μανούσος Μανουσάκης.
Για τα γυρίσματα στα Τρίκαλα, ζητούνται Τρικαλινοί για «βοηθητικοί συμπρωταγωνιστές», όπως ευγενικά μας είπε ο κ. Μανούσος Μανουσάκης. Μάλιστα γι’αυτό το λόγο θα βρίσκεται στην πόλη μας την Παρασκευή 7 Ιουνίου και το Σάββατο 8 Ιουνίου ο συνεργάτης του κ. Νίκος Τσιάμης για «κάστινγκ» όσων ενδιαφέρονται να εμφανιστούν σε σκηνές μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγές των τελευταίων ετών για την ελληνική τηλεόραση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email: kokkinotrikala@gmail.com , στέλνοντας το τηλέφωνο και το όνομά τους καθώς και δύο φωτογραφίες, μια κοντινή και μια ολόσωμη. Μετά την αποστολή των παραπάνω στοιχείων συνεργάτες του κ. Μανουσάκη θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας. Και μην…αγχώνεστε! Δεν απαιτείται εμπειρία!

Δες επίσης

Παρολίγον θύμα τροχαίου ο πρώην νομάρχης Τρικάλων

Παρολίγον θύμα τροχαίο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην νομάρχης και πρώην βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης ...