Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ζευγάρι στην Καρδίτσα έσπασε την καραντίνα για να πάει σε φαστφουντάδικο.Τσουχτερές οι ποινές

Ζευγάρι στην Καρδίτσα έσπασε την καραντίνα για να πάει σε φαστφουντάδικο.Τσουχτερές οι ποινές

 Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμο 2.000€

Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα για να πάει σε φασφουντάδικο στην Καρδίτσα και θα πληρώσει ακριβά το λάθος αυτό, καθώς του επιβλήθηκαν δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

 Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα: Ο κατ’ οίκον περιορισμός ισχύει μέχρι τις 6 Απριλίου

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΟΔΥ, το ζευγάρι που είχε έρθει πρόσφατα από τη Γερμανία, θα έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τις 6 Απριλίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της μετάδοσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, το βράδυ της 31ης Μαρτίου, εντοπίστηκε να αγοράζει σάντουιτς από φαστφουντάδικο και ψιλικά από περίπτερο στην περιοχή της Πλατείας Δικαστηρίων.

Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα: Ανάρμοστη η συμπεριφορά του άνδρα στον έλεγχο των αστυνομικών

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών ο άντρας άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί. το ζευγάρι στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παραβίαση της καραντίνας και τους παρέπεμψε στο αυτόφωρο, όπου οδηγήθηκαν σήμερα και δικάστηκαν.

Ζευγάρι έσπασε την καραντίνα: Άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερο

Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ. Το ζευγάρι άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερο για να συνεχίσει την καραντίνα στο σπίτι.

Δες επίσης

Λαρισαίος ο οδηγός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Πιερία – Ήταν πατέρας 4 ανήλικων παιδιών (φωτο)

Ο 44χρονος Μπάμπης Χριστοδούλου από τη Γιάννουλη Λάρισας (με καταγωγή από τα Γεφύρια Καρδίτσας) είναι ...