Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Υψηλή διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για Τρικαλινή τυροκομική μονάδα

Υψηλή διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για Τρικαλινή τυροκομική μονάδα

Υψηλή διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για την παραδοσιακή φέτα π.ο.π της οικογένειας Μπουντούρη (Boudouris Family)

Η Εταιρεία Αλέξανδρος και Σωτήριος Μπουντούρης συνεπής στις αξίες της υψηλής ποιότητας και της ανώτερης γεύσης που υπηρετεί από το 1956, απέσπασε το χρυσό Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Τυριού σε διεθνή διαγωνισμό που διεξήχθη στην Αγγλία (International Cheese & Dairy Awards).
Το βραβείο αποτελεί επιβράβευση της προσήλωσης και αδιάκοπης προσπάθειας των ανθρώπων της εταιρείας ,που συνεχίζουν για τρίτη γενιά, να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό παγκοσμίως ελληνικά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.

Δες επίσης

Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public Ένας προορισμός με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια και το σπίτι, ΑΤΟΚΑ!

Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση «Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», γι’ αυτό διαθέτουν τη ...