Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Υπέρ του υδροηλεκτρικού έργου της ΔΕΗ στη Μεσοχώρα και κατά της εκτροπής του Αχελώου ο Τρικαλινός βουλευτής Σ. Παπαδόπουλος

Υπέρ του υδροηλεκτρικού έργου της ΔΕΗ στη Μεσοχώρα και κατά της εκτροπής του Αχελώου ο Τρικαλινός βουλευτής Σ. Παπαδόπουλος

Υπέρ του υδροηλεκτρικού έργου της ΔΕΗ στη Μεσοχώρα και κατά της εκτροπής του Αχελώου τ6άσεεταοι ο βουλευτ’ης του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σ. Παπαδόπουλος.
Σε διευκρινιστική δήλωση του αναφέρει τα εξής:

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλης την 14/11/2019 ζήτησα από τον σημερινό Υπουργό Ενέργειας κ Χατζηδακη να συνεχίσει τις δράσεις για την απόδοση σε λειτουργία του ΥΗΕ Μεσοχώρας, έργο πολύτιμο για τη παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και το οποίο κόστισε μέχρι τώρα 500 εκατ ευρώ. Ταυτόχρονα να συμβάλλει στην ικανοποίηση των κατοίκων που ξεριζώνονται, με αποζημιώσεις της ΔΕΗ μεγαλύτερες των αντικειμενικών τιμών στις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.
Αναπτυξιακή μελέτη υπάρχει για την οργάνωση της ζωής στη Μεσοχώρα, μετά την έναρξη λειτουργίας του Φράγματος, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το φαραωνικό σχέδιο Εκτροπής του Αχελώου.

Δες επίσης

Ετοιμη η πρώτη υπερυψωμένη διάβαση πεζών σε σχολείο των Τρικάλων 

Την πρώτη από τις 4 υπερυψωμένες διαβάσεις για ασφάλεια μαθητών/τριών ολοκλήρωσε ο Δήμος Τρικκαίων,. Πρόκειται ...