Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Υπέρ της ονομασίας ΠΑΣΟΚ η Σούλα Μερεντίτη. Τι είπε η πρώην Τρικαλινή βουλευτής για το συνέδριο του κόμματος

Υπέρ της ονομασίας ΠΑΣΟΚ η Σούλα Μερεντίτη. Τι είπε η πρώην Τρικαλινή βουλευτής για το συνέδριο του κόμματος

Το σχολιασμό της για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και την περίπτωση αλλαγής ηγεσίας έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 η πρώην βουλευτής Σούλα Μερεντίτη:

« Το κόμμα ΠΑΣΟΚ είναι υπαρκτό, μην το ξεχνάμε. Και βάσει του καταστατικού του έπρεπε ήδη να έχει κάνει τακτικό συνέδριο, να εκλέξουμε όργανα, και να δείξουμε και τον απαραίτητο σεβασμό στα μέλη μας. Εγώ προσωπικά είμαι στην ονομασία ΠΑΣΟΚ, λάθος ήταν εξ αρχής να χρησιμοποιήσουμε άλλο όνομα. Το δικό μας κόμμα διαχρονικά δικαιωνόταν, όπως γίνεται και τώρα. Ακόμα ακούγεται η φράση ‘ΠΑΣΟΚ σώσε μας’.

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει επανεκλεγεί πανηγυρικά ευρωβουλευτής, που σημαίνει ότι έχει μια μεγάλη αναγνώριση. Αν θέλει να δουλέψει και να βγει μπροστά, ναι να πάμε μαζί του. Πρέπει όμως να αποφασίσει η βάση σε ένα καθαρό συνέδριο και όχι με στημένες πλειοψηφίες. Το ποσοστό του 8% που πήραμε είναι αποτέλεσμα ήττας, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά με αυτό, ούτε φυσικά πρέπει να το χειροκροτάμε αυτό το αποτέλεσμα.»

Δες επίσης

Τα …πήρε στο κρανίο ο πρόεδρος του Καστρακίου με τις ζημιές στα παγκάκια της πλατείας του χωριού

Περιστατικό με ζημιές στα παγκάκια της πλατείας του Καστρακίου καταγγέλλει ο πρόεδρος του χωριού κ. ...