Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ξέσπασμα Μπακογιάννη για Τέρη Χρυσό: Δεν τον ξέρω, η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αυτό το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα [βίντεο]

Ξέσπασμα Μπακογιάννη για Τέρη Χρυσό: Δεν τον ξέρω, η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αυτό το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα [βίντεο]

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό και εάν τις κατατάσσει σε αστειότητα ή κακία. Τότε, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι πρόκειται για χυδαιότητα.

«Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και το κακό της υποθέσεως είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο. Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κλπ…», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε ότι όλο αυτό είχε ξεκινήσει από μία ραδιοφωνική εκπομπή που είχε βγει ο Τζίμης Πανούσης. «Ηταν γνωστό ότι ο Τζίμης Πανούσης είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει ας πούμε αστεία, να λέει πλάκες, μερικές φορές θεωρούνταν ότι ξεπερνούσε το μέτρο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Βίντεο: Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη για το Τέρη Χρυσό
«Δεν ξέρω καν πώς είχε ξεκινήσει όλο αυτό. Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δες επίσης

Απολαυστικό βίντεο: Ο Χίτλερ γίνεται έξαλλος με τους Έλληνες που «Μένουν Σπίτι»

Ένα απολαυστικό βίντεο κάνει τα τελευταία 24ωρα στον γύρο του διαδικτύου και προσφέρει άφθονο γέλιο ...