Δευτέρα, 6 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ξεκινά η εργολαβία συντήρησης δρόμων σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων

Ξεκινά η εργολαβία συντήρησης δρόμων σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων

Σε συντηρήσεις σε τμήματα του επαρχιακού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ανάδοχο αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της οδού Μεσοχώρα – Άσπρα Σπίτια και της περιφερειακής οδού του οικισμού Γαρδικίου.

Τα δυο έργα είναι συνολικού προϋπολογισμού 265.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σε δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην υλοποίηση δυο σημαντικών έργων οδοποιίας για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Στόχος είναι να βελτιώνεται συνεχώς η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών της Θεσσαλίας.

Οι μετακινήσεις αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια γι’ αυτό. Δεν σταματάμε ούτε μέρα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια των δρόμων. Προκειμένου οι πολίτες να μετακινούνται σε δρόμους σύγχρονους και με υψηλές προδιαγραφές»

Στοιχεία έργου

Αντικείμενο των έργων αποτελούν οι εργασίες βελτίωσης της περιφερειακής οδού του οικισμού Γαρδικίου συνολικού μήκους 800μ και η τσιμεντρόστρωση τμήματος της οδού προς τον οικισμό Άσπρα Σπίτια Μεσοχώρας μήκους περίπου 400μ.

Δες επίσης

Αγρυπνία για τον Αγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων

ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την Παρασκευή, ...