Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Σε νέες εκλογές οδεύει το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Σε νέες εκλογές οδεύει το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων

Σε πλήρη αδιέξοδο βρίσκεται το θέμα της εκλογής προεδρείου στη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων που προέκυψε στις πρόσφατες εκλογές.

Όπως έχει γράψει ήδη το trikaladay από την πλειοψηφούσα παράταξη της ΔΑΚΕ που διαθέτει 6 έδρες στο 13μελές Δ.Σ θα προταθεί η συγκρότηση αναλογικού αντιπροσωπευτικού προεδρείου με τη συμμετοχή των άλλων δυο παρατάξεων της ΑΣΚΕ που διαθέτει 5 έδρες και της ΔΑΣ με 2 έδρες.

Ελα όμως που οι ΔΑΚίτες λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς όπως πληροφορείται το trikaladay οι πέντε σύμβουλοι της ΑΣΚΕ δεν συναινούν σε μια τέτοια πρόταση και ζητούν να διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι βάσει του καταστατικού μπορεί η πλειοψηφούσα παράταξη στην τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση, εφόσον δεν μπορεί να συγκροτηθεί προεδρείο, να το συγκροτήσει από μόνη της αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει στη συνεδρίαση του Δ.Σ να είναι παρόντα τουλάχιστον 9 από τα 13 μέλη.

Οι πληροφορίες όμως του trikaladay κάνουν λόγο ότι οι σύμβουλοι της ΑΣΚΕ δεν πρόκειται να δώσουν παρόν στις επόμενες δυο συνεδριάσεις, εκ των οποίων η μια θα γίνει εντός της προσεχούς εβδομάδας, οπότε μοιραία θα κληθούν εκ νέου στις κάλπες οι 130 περίπου αντιπρόσωποι για την ανάδειξη νέας διοίκησης

Δες επίσης

Διαμαρτυρία προσφύγων έξω από τα γραφεία της e-trikala ΦΩΤΟ

Σε καθιστική διαμαρτυρία, όπως κατέγραψε το trikaladay, προχώρησαν πρόσφυγες οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί από τις ...

Αφήστε μια απάντηση