Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Βρέθηκαν νέες θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης

Βρέθηκαν νέες θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης

Το θέμα που ανέδειξε το trikaladay σχετικά με την κατάργηση των θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο κέντρο της πόλης λόγω του λεωφορείου χωρίς οδηγό, φαίνεται πως λύνεται καθώς η δημοτική αρχή βρήκε νέες θέσεις όπου θα μπορούν να σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων «Ουσιαστικές λύσεις για το θέμα της στάθμευσης λεωφορείων εντός της πόλης των Τρικάλων, μελέτησε ήδη και εφαρμόζει ο Δήμος Τρικκαίων. Οι αποφάσεις ελήφθησαν με γνώμονα τη εξυπηρέτηση χιλιάδων επισκεπτών, τόσο με αφορμή το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, όσο και εν όψει του 5ου Μύλου των Ξωτικών, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αφίξεις τουριστών στην πόλη.
Μετά από μελέτη, που αποκρυσταλλώθηκε σε ψήφιση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων πριν από 8 ημέρες, παραδίνονται πολλές θέσεις στάθμευσης λεωφορείων. Συγκεκριμένα:
– Τρεις (3) στην οδό Αμαλίας, από τη διασταύρωσή της με την οδό Νέλσωνος και προς το ταχυδρομείο
– Τρεις (3) στην οδό Όθωνος (παρόχθια), από τη γέφυρα Γκίκα, μέχρι την αρχή του χώρου στάθμευσης των υπεραστικών λεωφορείων, στον εκεί σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι παλαιότερη και επικαιροποιείται η εφαρμογή της.
– Ολος ο χώρος στάθμευσης του Φρουρίου.
Η διαγράμμιση για τις συγκεκριμένες θέσεις θα γίνει – καιρού επιτρέποντος – την ερχόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.
Επιπροσθέτως, εν όψει της πέμπτης διοργάνωσης του Μύλου των Ξωτικών, ο Δήμος Τρικκαίων διερευνά κι άλλους χώρους, στους οποίους θα προστεθούν θέσεις για στάθμευση λεωφορείων.
Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων δίνει συνολική λύση, χωρίς πρόσκαιρες αποσπασματικές δράσεις, στο ζήτημα της στάθμευσης των λεωφορείων, σε χώρους ακριβώς δίπλα από το κέντρο της πόλης, εύκολα και γρήγορα προσβάσιμους για τους επισκέπτες.

Δες επίσης

Ανοίγουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου  Τρικκαίων για (σχεδόν) όλους

Με άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Τρικκαίων σηματοδοτείται η επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα και ...

Αφήστε μια απάντηση