Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Ο κακός χαμός σε δικαστήριο – Η ατάκα του δικηγόρου έκανε τη γυναίκα έξω φρενών!

Βόλος: Ο κακός χαμός σε δικαστήριο – Η ατάκα του δικηγόρου έκανε τη γυναίκα έξω φρενών!

Μια ατάκα του δικηγόρου έκανε την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου να πεταχτεί από τη θέση της και να του επιτεθεί. Σκηνές απείρου κάλλους και διακοπή της δίκης…
Ανω – κάτω χθες το πρωί (27-02-2019) συνεδρίαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Σύζυγος μηνυτή επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης με συνέπεια η δίκη να διακοπεί και η γυναίκα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Ασφάλειας Βόλου.

Ολα έγιναν κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης για συκοφαντική δυσφήμιση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Κάποια στιγμή, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου απευθυνόμενος στον πολιτικό ενάγοντα του είπε: «Εγώ φταίω που τόσα χρόνια δεν σε έκλεισα φυλακή».

Εκείνη την ώρα η πρώην σύζυγος του μηνυτή σηκώθηκε από τη θέση της στο ακροατήριο, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε στον δικηγόρο υπεράσπισης, πιάνοντάς τον από τον γιακά. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να την απομακρύνουν, εκείνη δεν τον άφηνε.

Στην αίθουσα επικράτησε μεγάλη ένταση και αναστάτωση και η δίκη διακόπηκε. Ο Εισαγγελέας της έδρας διέταξε τη σύλληψη της γυναίκας, για διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου.

Η δίκη συνεχίστηκε μισή ώρα αργότερα από το επεισόδιο, ενώ η γυναίκα του μηνυτή θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Από την πλευρά του ο δικηγόρος δεν προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της γυναίκας που του επιτέθηκε.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Δες επίσης

Λάρισα : «Έσβησε» πεντάχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με πυρετό

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο ...