Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Μεθυσμένος έσπασε τους καθρέφτες 13 αυτοκινήτων

Βόλος: Μεθυσμένος έσπασε τους καθρέφτες 13 αυτοκινήτων

Για πρόκληση διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς συνελήφθη ένας 35χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, μετά από μήνυση ιδιοκτητών αυτοκινήτων στα οποία προκάλεσε φθορές, ενώ ήταν μεθυσμένος χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου.
Ο άνδρας, που δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, λίγο μετά τις 3 σήμερα το μεσημέρι, ενώ ήταν μεθυσμένος και πεζός, αποφάσισε να αρχίσει να ξηλώνει τους καθρέφτες 13 σταθμευμένων αυτοκινήτων, στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου.
Μετά από μήνυση που κατέθεσαν επτά ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, και έρευνες των αστυνομικών του Α.Τ. Βόλου, ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχτηκε την πράξη του και είπε ότι ήταν μεθυσμένος. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Τέλος, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας, συνελήφθη ένας 62χρονος και ένας 79χρονος στο Βελεστίνο διότι οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα.

magnesianews.gr

Δες επίσης

Κ.Υ Φαρσάλων: Αποκτά παιδίατρο και υπηρεσίες φύλαξης

 Σημαντικές ειδήσεις για τις παροχές υπηρεσιών δημόσιας υγείας στους κατοίκους της επαρχίας Φαρσάλων, ανακοινώθηκαν κατά ...