Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ υποψηφίων δημ. συμβούλων καταγγέλει η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ

Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ υποψηφίων δημ. συμβούλων καταγγέλει η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ

Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ υποψηφίων δημ. συμβούλων καταγγέλει η ΔΗΜΤΟ της ΝΔ
Με μία περίεργη καταγγελία επανέρχεται στο προσκήνιο η ΔΗΜΤΟ Βόλου της ΝΔ. Ο πρόεδρός της καταγγέλει «θερμό επεισόδιο» μεταξύ υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού της κ. Καπούλα και του κ. Μπέου στην Αγριά. Πάντως εντύπωση προκαλεί οτι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής από κανέναν συνδυασμό, παρά μόνο από… σπόντα της Δημοτική οργάνωσης της ΝΔ.

Η καταγγελία αναφέρει:

Την ώρα που η Ελλάδα έχει παρακολουθήσει συγκλονισμένη την ανοίκεια επίθεση του Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ενάντια στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη στην Βουλή των Ελλήνων, στο Βόλο γίναμε μάρτυρες μιας αήθους επιθέσεως από υποψήφιο του απερχόμενου δημάρχου στην περιοχή της Αγριάς κατά του υποψηφίου του συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ενός ανθρώπου που τίμησε την πατρίδα ως αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και η μοίρα του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο καθηλώνοντας τον σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς αυτό όμως να κάμψει την όρεξη του για ζωή και προσφορά.

Ένα σκηνικό το οποίο καταδεικνύει τις φασιστικές νοοτροπίες με τις οποίες πολιτεύεται ο απερχόμενος δήμαρχος, αλλά και δείχνουν τον σαφή εκνευρισμό από την επερχόμενη ήττα του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.

Όσο ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας παραμένει στις τάξεις του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου, γίνεται σαφές ότι και ο ίδιος υιοθετεί τις συγκεκριμένες πρακτικές.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο που είχε ως θύμα τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μάρτυρες του οποίου ήταν πλήθος εμβρόνητων πολιτών και καλεί σε εγρήγορση όλα τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για να αποδοκιμάσουν τέτοιες πρακτικές που είναι αντίθετες στα όσα ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει με σθένος.

thenewspaper.gr

Δες επίσης

Θλιβερή εικόνα – Ξεβράστηκε νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Καστρί Λουτρό (φωτο)

Με μια θλιβερή εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι το απόγευμα του Σαββάτου κάτοικοι στο Καστρί Λουτρό, καθώς ...