Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Βόλος: Έδειραν προπονητή του σκι… γιατί τους είπε ότι ενοχλούσαν

Βόλος: Έδειραν προπονητή του σκι… γιατί τους είπε ότι ενοχλούσαν

Η επίπληξη του προπονητή να μην παραβιάσουν το χώρο σήμανσης του Χιονοδρομικού Κέντρου με κορδέλες, γιατί ενοχλούσαν την προπόνηση αθλήτριάς του, έκανε μια παρέα τριών σκιέρ, να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν με γροθιές και κλωτσιές.
Ο λόγος για έναν 30χρονο και έναν 28χρονο, που καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 12 μηνών για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και έναν 32χρονο που του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για άμεση συνέργεια, ποινές που είχαν επιβληθεί και πρωτόδικα, με τριετή αναστολή. Το επεισόδιο είχε γίνει στις 23 Φεβρουαρίου του 2012, όταν Σέρβος προπονητής σκι χρησιμοποιούσε πίστα του Χιονοδρομικού για τις ανάγκες αθλήτριας του. Στον χώρο υπήρχαν κορδέλες που τον οριοθετούσαν και οι τρεις άνδρες ήθελαν να μπουν για να κάνουν σκι.
Ο προπονητής τους είπε ότι ενοχλούσαν και τους ζήτησε να φύγουν. Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν και έτσι οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές.
magnesianews

Δες επίσης

Απεργούν την Τρίτη οι γιατροί Ε.Σ.Υ. του Πανεπιστιμιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Απεργούν την Τρίτη οι γιατροί Ε.Σ.Υ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: ...