Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Βγήκαν τα μαχαίρια στην Νέα Δημοκρατία Καλαμπάκας – Δύο υποψήφιοι για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Νέα Δημοκρατία Καλαμπάκας – Δύο υποψήφιοι για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση

Ήδη ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι διαβουλεύσεις και συζητήσεις για τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθού την 13η Μαΐου.

Οι εκλογές θα αφορούν προέδρους και διοικήσεις ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ και θα γίνουν με τον νέο κανονισμό που ψηφίσθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που μεταξύ άλλων προβλέπει εκλογή προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων από τη βάση.

Σε ότι αφορά την ΝΟΔΕ Τρικάλων έχουν γραφεί τις τελευταίες ημέρες αρκετά για τις υποψηφιότητες , τις αντιπαλότητες και τις τελευταίες εξελίξεις με την έλευση του Αντιπροέδρου του κόμματος στον Νομό Άδωνη Γεωργιάδη ( και την πρόταση τρίτης υποψηφιότητας).

Δύο οι Υποψήφιοι στην Καλαμπάκα

Και στην Καλαμπάκα όμως τα πράγματα δεν είναι και πολύ ήρεμα τις τελευταίες ημέρες .

Και ενώ διαφαίνονταν ότι οι Νεοδημοκράτες για την εκλογή Προέδρου στην Δημοτική Κοινότητα θα καλούταν να ψηφίσουν μία και μοναδική υποψηφιότητα , τα πράγματα άλλαξαν πριν λίγο.

Μιλώντας στην στήλη μας ο νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμπάκας κος Γεωργίου , άφησε να εννοηθεί ότι παρ’ ότι ήταν διατεθειμένος να μην είναι υποψήφιος ή τουλάχιστον το συζητούσε , θα διεκδικήσει και πάλι την θέση του Προέδρου.

Δεν έκρυψε ότι θορυβήθηκε από την κα Μαρία Σιουπέρη που του ανακοίνωσε την πρόθεσή της να είναι υποψήφια ( λεγόμενα του ιδίου ) , χωρίς πρώτα να κάνει καμία κουβέντα μαζί του για να αποφασίσουν από κοινού.

Μάλιστα για του λόγου το αληθές ότι ο ¨Πόλεμος ¨ ξεκίνησε , ο κος Γεωργίου προχώρησε ακόμη παραπέρα λέγοντας ότι η κα Σιουπέρη δεν είναι ¨καθαρόαιμη ¨ Νεοδημοκράτισα αφού στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν στο ψηφοδέλτιο του κου Σακελλαρίου!!

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη οι υποψήφιοι άρχισαν να βολιδοσκοπούν την όλη κατάσταση και τις ελπίδες που έχει ο καθένας τους για την διεκδίκηση του Θώκου.

Πάντως να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Γεωργίου είναι από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό με πολλούς πολιτικούς φίλους που θα τον υποστηρίξουν , αλλά και η κα Σιουπέρη δεν πάει πίσω αφού για πολλά χρόνια ήταν στο Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη και έχει μεγάλες διασυνδέσεις.

Πιστεύουμε να μην χρειαστεί και πάλι ο Άδωνης Γεωργιάδης να έλθει στον Νομό για να επιλύσει τον Γόρδιο Δεσμό , προτείνοντας ( όπως για την ΝΟΔΕ ) και για την Καλαμπάκα τρίτο πρόσωπο.
Πηγη: stagonenews

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”. Δείτε ποιες Τρικαλινές επιχειρήσεις συμμετείχαν

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ...