Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον Θ. Χήρα στο Δήμο Πύλης ΦΩΤΟ

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον Θ. Χήρα στο Δήμο Πύλης ΦΩΤΟ

Τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής του συνδυασμού «Πύλης Οραμα», Θεοδ. Χήρας.

Η Θεοδοσία (Σία) Τζερεμέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Βησσαρίωνα. Είναι απόφοιτη του ΕΠΑΛ Πύλης στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Κακαράντζα και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Η Σία Τζερεμέ, γνωρίζοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή της Πύλης και με όρεξη για πραγματική δουλειά για το καλό του Δήμου, αποδέχθηκε την πρόσκληση να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Πύλης στον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Ο Αρης Χριστάκος στον συνδυασμό Πύλης Οραμα»

Ο Θεόδωρος (Άρης) Χριστάκος είναι η νέα δυμανική υποψηφιότητα που έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» του Θεόδωρου Χήρα, ενός νέου ανθρώπου που η μέχρι τώρα πορεία του καταδεικνύει πως είναι εργατικός και με μεγάλη ευαισθησία στον αθλητισμό. Ο Άρης Χριστάκος είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Λάρισας ως πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Είναι προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Κρόνου, ενώ παλιότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν προπονητής στις ακαδημίες του Αιόλου, του Σπάρτακου, των Ικάρων, καθώς και στις αντρικές ομάδες του Αγίου Νέστορα και της Πράσινης Γωνιάς. Εργάζεται επίσης στη Βιοτεχνία Τζαμιών και Κρυστάλλων «FURNI GLASS» στον Παραπόταμο Τρικάλων που είναι οικογενειακή επιχείρηση. Ο Άρης Χριστάκος ενώνει τις δυνάμεις του με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πιαλείας

Με τον Θοδωρή Χήρα ο εκπαιδευτικός Γιάννης Σβάνας

Ο Ιωάννης Σβάνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυγαριά Τρικάλων, όπου ζει σήμερα. Είναι εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο των Γόμφων.
Ο Ιωάννης Σβάνας κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γόμφων στον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Δες επίσης

Μουσική πανδαισία από τους μαθητές της Μουσικής Σχολής Παπαστάθη στο μουσείο «Τσιτσάνη»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι επιδείξεις της Μουσικής Σχολής ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ στο Μουσείο Τσιτσάνη ...