Πέμπτη, 28 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» Ο πανικός του κ. Παπαστεργίου. Ο συνδυασμός του Γ. Μητσιούλη ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ

«Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» Ο πανικός του κ. Παπαστεργίου. Ο συνδυασμός του Γ. Μητσιούλη ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ

Χθες, μόλις λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές γίναμε μάρτυρες μια κατάπτυστης και άκρως τοξικής προπαγάνδας από μαϊμουδοφάντασμαδημοσκοπική εταιρεία η οποία προσπάθησε να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη της τρικαλινής κοινωνίας.
Σύμφωνα με την έρευνα αυτής της εταιρείας δείχνει ότι η παράταξη «Παπαστεργίου» εκτός του ότι τις τελευταίες μέρες ασχολείται μόνο με τις άλλες αντιμαχόμενες παρατάξεις εξ’ ου και ο μεγάλος πανικός της «δείχνει» να προηγείται η παράταξη του με ποσοστά… χούντας και να κερδίζει από την πρώτη Κυριακή!!!
Ο πανικός είναι συναίσθημα που παραλύει την λογική και οδηγεί τον άνθρωπο σε καταστάσεις που δεν ελέγχει. Ο κ. Παπαστεργίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού πλέον και του συνιστούμε να έρθει στα λογικά του δίχως παραπλανητικές κινήσεις που υποδηλώνουν πολιτική νοσηρότητα.
Το να δίνει στην παράταξή μας 1,8% με απλή αναλογική, όταν το 2014 είχε πάρει 4,22% δείχνει ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του επιχειρώντας να καθοδηγήσει την κοινή γνώμη παραπλανώντας και δηλητηριάζοντας τους Τρικαλινούς πολίτες αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου.
Εμείς ως «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» ζητάμε την παρέμβαση του εισαγγελέα, του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση καθώς και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το θέμα των δημοσκοπήσεων.

Από τογραφείοΤύπουτου

Δες επίσης

Θ. Λιούτας: Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και την εργασία-Χτίζουμε συμμαχίες στον τόπο μας για τον τόπο μας – Κανένας μόνος

Φίλες και φίλοι, Η οικονομία σταδιακά ξανανοίγει. Τώραανοίγει η εστίαση. Κάποιοι τομείς της οικονομίας έχουν ...