Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τρικαλινός, μη νεοδημοκράτης, κατέθεσε αίτηση για διοικητής στο Νοσοκομείο Τρικάλων
????????????????????????????????????

Τρικαλινός, μη νεοδημοκράτης, κατέθεσε αίτηση για διοικητής στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Για την κατάθεση υποψηφιότητας ως Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά και τη συμμετοχή στη δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού χώρου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Χάιδος:

«Κατέθεσα την υποψηφιότητα μου στην προκήρυξη για Διοικητή του ΓΝΤ, γιατί θεωρώ πως είναι μια πολύ σοβαρή και κομβικής σημασίας θέση. Είχε υποβαθμιστεί ως τώρα, και θεωρώ πως η δική μου γενιά πρέπει να δράσει για ένα λειτουργικό νοσοκομείο. Σε αυτή τη θέση θα πρέπει να μπει ένα άτομο αξιόλογο με προσόντα και όραμα, και να σταματήσει να γίνεται ο θεσμός αυτός μια άτυπη μετεκλογική αποκατάσταση στελεχών. Δεν είναι κάτι που με αγχώνει η επιλογή, πληρώ τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και θα περιμένω να δω αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης φανεί πραγματικά τεχνοκράτης και δεν έχει επιλεκτική ευαισθησία.

Δυστυχώς ο κ. Τσιλιμίγκας δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Έδειξε μια ανεπάρκεια σαν πολιτικός και σαν επικεφαλής. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε το στίγμα μας, φάνηκε στον κόσμο και γι αυτό καταγράψαμε αυτά τα χαμηλά ποσοστά. Πορεύτηκε μόνο με τον τίτλο του εξαίρετου επιστήμονα ο κ. Τσιλιμίγκας, δεν αρκεί όμως αυτό. Πλέον πιστεύω πως διδάχθηκε και ο ίδιος από το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουμε σαν ομάδα όλοι μαζί για το καλύτερο.

Για τη δημιουργία ενός μεγάλου προοδευτικού χώρου δεν απαιτούνται συμφωνίες κορυφής, αλλά ειλικρινής όσμωση στη βάση των ανθρώπων. Για αυτό και οι βεβιασμένες συνεργασίες στο παρελθόν απέτυχαν, γιατί καταλήγαμε να αθροίσουμε μόνο τα αρνητικά μας. Στη νέα γενιά τα κομματικά όρια δεν έχουν καμιά αξία. Για να εκφράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον μεγάλο χώρο στον οποίο αναφέρομαι, θα πρέπει να δημιουργήσει μια κομματική βάση στελεχών με υγιείς όρους, μετά από αυτοκριτική. Και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν αξιόλογα νέα παιδιά, και σε όλους εμάς είναι που πρέπει να γίνει αυτή η όσμωση και να μην την αφήνουμε σε ανθρώπους που βρίσκονται στις παρυφές της 8ης δεκαετίας της ζωής τους.»

Δες επίσης

Κεραμέως για τον «αφορισμό» από τον Αμβρόσιο: Ακραίες θέσεις και πράξεις

Ποια ήταν η απάντηση της υπουργού Παιδείας για τον «αφορισμό» της από τον πρώην Μητροπολίτη ...