Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Τρικαλινοί μουσικοί στέλνουν τραγούδι στην Αμερική για τα παιδιά με καρκίνο. Ακούστε το

Τρικαλινοί μουσικοί στέλνουν τραγούδι στην Αμερική για τα παιδιά με καρκίνο. Ακούστε το

Με Τρικαλινή σφραγίδα θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι στις Η.Π.Α ένα διπλό cd με τραγούδια διαφόρων συνθετών με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν σε ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο.
Η πρόσκληση σε Τρικαλινούς μουσικούς έγινε μέσω του επίσης Τρικαλινού Βαγγέλη Λίτσιου, ο οποίος συνεργάζεται με δισκογραφικές εταιρείες της Αμερικής καθώς έχει γράψει μουσική για κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood.
Ο Βαγγέλης αποφάσισε να συνεργαστεί με Τρικαλινούς μουσικούς για την ηχογράφηση του τραγουδιού που θα συμπεριληφθεί στο διπλό cd που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Εκτός από τον Bαγγέλη Λίτσιο που συνέθεσε το τραγούδι Ice Queen, παίζουν οι μουσικοί: Σωτήρης Σταυρέκας, τύμπανα, Αριάδνη Τσιρίδου φωνητικά, Σωκράτης Μπέκος lead κiθάρα και Σπύρος Μπέκος βιολί.

Την ηχογράφηση επιμελήθηκε ο Μιλτιάδης Αργυρίου, την μίξη/mastering ο Αθανάσιος Ντίτσιας και την σκηνοθεσία/εικονοληψία ο Γρηγόρης Στασινός.

Επίσης, σημαντική ήταν και η συμβολή του Βασίλη Μανίτσα που διέθεσε τον εξοπλισμό και του ‘Silver Spur – Classic Rock Bar’ στα Τρίκαλα και για την υποστήριξή τους στο όλο εγχείρημα.

Ακούστε το Ice Queen

Δες επίσης

Θύμα χάκερς έπεσε Τρικαλινό μοντέλο

 Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι ένα νέο δροσερό κορίτσι, που κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και ...

Αφήστε μια απάντηση