Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Η τρικαλινή γεύση αναδείχθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων ΦΩΤΟ

Η τρικαλινή γεύση αναδείχθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων ΦΩΤΟ

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας είναι μια από τις σημαντικές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Η χθεσινή παρουσίαση με θέμα «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης» η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ City Resort, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών τρικαλινών που γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ομιλητές ήτααν η γνωστή ελληνίδα σεφ α σεφΑργυρώ Μπαρμπαρίγου, η πρόεδρος του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και ο πρόεδρος του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Τζιαμούρτας.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ανταλλαγή ευχών για την έλευση του νέου έτους.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Μέγας χορηγός της ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και χορηγός η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Δες επίσης

Επίσκεψη των μαθητών της Β’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στο  εργοστάσιο “ΚΛΙΑΦΑ”

Το 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων και συγκεκριμένα οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο εργοστάσιο ...