Πέμπτη, 28 Μάιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Τρικαλινή εταιρεία εξάγει το προιόν της σε όλο τον κόσμο

Τρικαλινή εταιρεία εξάγει το προιόν της σε όλο τον κόσμο

Μια δημιουργική, παραγωγική μονάδα στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας εφοδιάζει με χειροποίητες ποδιές εργασίας επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.
Τους εντόπισα στο facebook – εκείνους αλλά και την δουλειά τους. Βοήθησε μια ανάρτηση με φωτογραφία. Τρείς άνδρες με ποδιές σε ένα εστιατόριο στο Kulmbach, μια πόλη της Βαυαρίας.
Οι τρείς άνδρες φορούν τις ποδιές που έφτιαξαν ο Θάνος Τάμπας και ο Δήμος Μπαλάφας μαζί με την εταιρεία που διατηρούν, εδώ και λίγα χρόνια, στην πόλη των Τρικάλων. Η εταιρεία έχει την επωνυμία 2 Handmade Aprons προκειμένου να τονισθεί αυτό που ακριβώς κάνει: χειροποίητες ποδιές κάθε είδους για χώρους εστίασης αλλά και για όλους τους επαγγελματίες.
Μάλιστα, η εταιρεία διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης με ανηρτημένες τις προτάσεις της αλλά δέχεται και τις προτάσεις των πελατών της. Και αυτό γιατί διαθέτει μια νέα υπηρεσία όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την δυνατότητα μιας ψηφιακής σχεδίασης της ποδιάς που επιθυμούν. «Στείλτε μας τις φωτογραφίες του χώρου σας, το λογότυπο και τις ιδέες σας και εμείς θα σας ετοιμάσουμε προτάσεις ποδιών σε ψηφιακή μορφή, ώστε να έχετε μια πλήρη και κατατοπιστική εικόνα». Εύκολα και απλά…

Και όλα αυτά σε μια δημιουργική, παραγωγική μονάδα στην πόλη των Τρικάλων. Όπως διαβάζουμε στο καλαίσθητο και λειτουργικό site της εταιρείας : «Η 2 handmade aprons δημιουργήθηκε το 2015 στα Τρίκαλα έπειτα από δική μας ανάγκη για ποδιές, όταν εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης ψάξαμε για ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ως ξεχωριστό project, με κύριο γνώμονα τις ανάγκες σε εργονομικό πατρόν και ποιοτικά υλικά στην καλύτερη δυνατή τιμή. Στα προϊόντα μας θα βρείτε ποδιές για κάθε περίσταση, χειροποίητα κοσμήματα, ξύλινα ή υφασμάτινα παπιγιόν και λοιπά διακοσμητικά και αξεσουάρ».
Ο Θάνος Τάμπας είναι μόλις 30 ετών. Ζει και δουλεύει στα Τρίκαλα – σπούδασε στην Καβάλα, δούλεψε στην Αλόννησο. Ο συνέταιρος του, ο Δήμος Μπαλάφας όπως πρόσεξα στο facebook εξακολουθεί να δηλώνει, πέραν όλων των άλλων, bartender.

protothema.gr (Κώστας Τσαούσης)

Δες επίσης

Δημοπρατήθηκαν δύο σύγχρονες μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Κέρκυρα και τα Τρίκαλα

Στόχος φέτος να δημοπρατηθούν συνολικά 17 Μονάδες Δημοπρατήθηκαν δύο σύγχρονες Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα, οι ...