Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Κόσμος / Τρελό προγαμιαίο συμβόλαιο: Της έβαλε όρο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, μέσα σε ένα χρόνο

Τρελό προγαμιαίο συμβόλαιο: Της έβαλε όρο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, μέσα σε ένα χρόνο

Μία 29χρονη στη Νέα Υόρκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο με τον αρραβωνιαστικό της. Αλλαξε γνώμη όμως όταν είδε τους όρους.

Μεταξύ άλλων, ο 36χρονος της έβαλε όρο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε ένα χρόνο από το τοκετό. Επίσης, της δίνει «μπόνους» για κάθε παιδί που θα αποκτήσουν, αλλά σε περίπτωση διαζυγίου εξαιτίας δικής της απιστίας, εκείνη δεν θα πάρει τίποτα.

Η 26χρονη δημοσίευσε πρόσφατα στο Reddit κάποιους από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, ζητώντας νομική βοήθεια για όλα αυτά που της ζητά ο νευροχειρούργος με τον οποίο πρόκειται να παντρευτεί. Αναφέρει ότι ο πατέρας του 36χρονου, ο οποίος είναι δικηγόρος, συνέταξε το προγαμιαίο συμβόλαιο

«Εβαλε όρο που αναφέρει ότι πρέπει να χάσω όλο το βάρος που θα πάρω στην εγκυμοσύνη, τον πρώτο χρόνο μετά τον τοκετό, τουλάχιστον 16 κιλά», αναφέρει, ενώ σε μεταγενέστερο σχόλιό της εξηγεί: «Θα μετρηθεί το βάρος μου πριν από την εγκυμοσύνη, το μέγιστο βάρος που θα έχω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αυτό μετά τον τοκετό. Μετά, θα ζυγιστώ έπειτα από ένα χρόνο για να διαπιστωθεί αν εφάρμοσα τον όρο. Μου είπαν πρέπει να χάσω τουλάχιστον 16 κιλά τον πρώτο χρόνο και τα υπόλοιπα τον επόμενο, εκτός αν μείνω ξανά έγκυος».

Για την ίδια όμως, ο πιο περίεργος όρος είναι εκείνος του «μπόνους» για κάθε παιδί. «Είναι νόμιμα όλα αυτά; Δεν έχω υπογράψει ακόμη», ανέφερε ακόμη. Σχεδόν όλοι όσοι της απάντησαν την συμβούλευσαν να συμβουλευτεί δικηγόρο. «Δεν πρέπει να το υπογράψεις. Πρέπει να υπογράψετε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που προστατεύει και τους δυο σας», της έγραψε ένας. Αλλοι τη ρωτούν τι θα ισχύει σε περίπτωση που ο αρραβωνιαστικός της την απατήσει, ή αν εκείνος παχύνει.

Πηγή: iefimerida.gr

Δες επίσης

Μια ιδιαίτερη σχέση: Όταν ένα κουτάβι που δεν περπατάει και ένα περιστέρι που δεν πετάει έγιναν φίλοι

Μπορεί η ζωή να τους έβαλε πολλά εμπόδια, όλα, όμως, άλλαξαν όταν συναντήθηκαν. Ο Χέρμαν, ...