Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Ελλάδα / Το τραπέζωμα του Μητσοτάκη σε καλλιτέχνες-Ονόματα έκπληξη ανάμεσά τους

Το τραπέζωμα του Μητσοτάκη σε καλλιτέχνες-Ονόματα έκπληξη ανάμεσά τους

Το τραπέζι έκανε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Όπως διαβάζουμε στη στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, στο πλευρό του ήταν και η πρώην υπουργός και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ το μενού είχε κυρίως τα θέματα της ΑΕΠΙ.

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Σερσε Λα Φαμ στην οδό Μητροπόλεως, ενώ καλεσμένοι του γαλάζιου προέδρου ήταν οι Σαββόπουλος, Πορτοκάλογλου, Νικολόπουλος, Πλιάτσικας, Φοίβος, Φοίβος Δεληβοριάς, Ηλίας Φιλίππου, Δήμος Αναστασιάδης, Στάθης Δρογώσης.

Γενικά το κλίμα ήταν καλό με τους συνδαιτυμόνες να τους απασχολεί ιδιαίτερα το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως  το κλίμα ήταν καλό με τη συντηρητική πλειοψηφία των δημιουργών να είμαι μαζί στο πρόβλημα αυτό. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα δημιουργήθηκαν διαφορά «ιδιαίτερα πηγαδάκια». Ποιο είνια όμως αυτό που πρωταγωνίστησε; Όχι, δεν είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας – που όπως διαβάζουμε γνωρίζονται χρόνια -, αλλά αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Στάθη Δρογώση. 

Και η έκπληξη είναι λόγω της πορείας του αφού – υπενθυμίζεται – πως ο γνωστός τραγουδοποιός έχει ξεκινήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα είναι φανατικός φίλος του ΚΚΕ, μάλιστα κατεβαίνει και υποψήφιος με το Νίκο Σοφιανό στον Δήμο της Αθήνας.

parapolitika.gr

Δες επίσης

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τις πλατφόρμες τύπου Airbnb – Τα μέτρα που εξετάζονται

Σφίγγει ο κλοιός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που συνεργάζονται με τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου ...