Δευτέρα, 6 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Τραγωδία στο λούνα παρκ του Αλμυρού: Δέχομαι άδικη επίθεση λέει η ιδιοκτήτρια

Τραγωδία στο λούνα παρκ του Αλμυρού: Δέχομαι άδικη επίθεση λέει η ιδιοκτήτρια

Προχθές μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του κοριτσιού εξέφρασε την αγανάκτησή της. «Σε μένα κάθε μέρα είναι περισσότερη η απώλεια. Κάθε μέρα πάω και το βλέπω εκεί που είναι, κάθε μέρα είναι και δυσκολότερο. Εμένα το παιδί έφυγε. Τι να σας πω; Να μην θρηνήσουμε άλλα θέματα παιδιά», ακούγεται να λέει με τρεμάμενη φωνή.

Δεν μπορεί επίσης να πιστέψει ότι η ιδιοκτήτρια των μηχανημάτων του λούνα παρκ, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα, έχει ζητήσει να αρθεί η κατάσχεση του εξοπλισμού ώστε να τα επαναλειτουργήσει. «Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό, αλλά και εμείς δεν θα το αφήσουμε εκεί, νομίζοντας με τα χρήματά της να σκορπάει τον θάνατο. Ένα παιδί 13 ετών πήγε εκεί να διασκεδάσει και… Εάν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό (το παιχνίδι) πρέπει να γίνει κομμάτια» σημειώνει.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Δεν φταίω»
Από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια των μηχανημάτων του λούνα παρκ δηλώνει άσχημα ψυχολογικά με όσα έχουν συμβεί.

«Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας αυτών των άδικων δηλώσεων σε βάρος μου. Η επίθεση που δέχομαι από την οικογένεια είναι άδικη. Δεν φταίω για τον θάνατο του παιδιού και αυτό είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι όσα λέγονται περί χρημάτων δεν τιμά τον νεκρό.

«Η μητέρα του παιδιού καταφέρθηκε εναντίον της κυρίας. Η κυρία άσκησε νόμιμο δικαίωμά της. Δεν τίθεται θέμα αν έχει χρήματα ή αν δεν έχει χρήματα. Δεν τιμούν τους λέγοντες τέτοια λόγια… Το μηχάνημα είναι ιδιοκτησία της. Θεώρησε ότι έπρεπε το μηχάνημα αυτό να επανέλθει στην κυριότητά της και να το διαθέσει όπως η ίδια θα ήθελε» είπε ο δικηγόρος Χρήστος Νάκας.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δες επίσης

Βόλος: Την κακοποίησε και την σκότωσε – Ο ένοχος βρέθηκε 18 χρόνια μετά

Ένας βασικός ύποπτος συνελήφθη για την άγρια δολοφονία μιας ηλικιωμένης στον Βόλο το 2002, χάρη ...