Πέμπτη, 1 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Τουρκική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων έρχεται στη Θεσσαλία

Τουρκική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων έρχεται στη Θεσσαλία

H Mado είναι μια Τουρκική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, γνωστή για τα παραδοσιακά γλυκά της αλλά και για το παγωτό της. H άφιξη στη χώρα μας είναι πρόσφατη. Έχει ανοίξει δύο καταστήματα στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην αναζήτηση κατάλληλων χώρων στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στα δεύτερα πλάνα της είναι η επέκταση στα μεγάλα κέντρα της ελληνικής περιφέρειας με πρώτο σταθμό τη Λάρισα.

Τα δυο καταστήματα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 8 και στη Λεωφ. Νίκης 65.

Η Mado διατηρεί περισσότερα από 400 καταστήματα, τα 300 εξ αυτών στην Τουρκία και τα υπόλοιπα σε άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Ρωσία, το Ντουμπάι, η Μαλαισία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Το κεντρικό εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Kαχραμανμαράς, στη Νότια Τουρκία, που θεωρείται η πατρίδα του ντοντουρμά, του φημισμένου τουρκικού παγωτού, με το οποίο η αλυσίδα έχει ταυτίσει το όνομά της, ενώ η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει και άλλα τουρκικά παραδοσιακά γλυκά και ροφήματα (κιουνεφέ, μπακλαβά, σαλέπι κ.ά.).

thessalyeconomy

Δες επίσης

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, με το Δήμο Λαρισαίων και τους μαραθωνοδρόμους καθαρίζουν τον Πηνειό

Η  γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, αναλαμβάνει και φέτος την πρωτοβουλία για τον ...

Αφήστε μια απάντηση