Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Τον έκλεβε, τον εκβίαζε και… μετά τον ξαναέκλεβε!

Τον έκλεβε, τον εκβίαζε και… μετά τον ξαναέκλεβε!

Απίστευτη περιπέτεια για 53χρονο Πατρινό, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας, κλοπής και εκβίασης από έναν 32χρονο!
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου. Ο 32χρονος δράστης, σύμφωνα με το tempo24.news, αφαίρεσε από το όχημα του θύματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα, το κινητό του τηλέφωνο, την ταυτότητα και άλλα έγγραφα που ήταν μέσα στο όχημα.

Εν συνεχεία ο 32χρονος τηλεφώνησε στο θύμα και του ζήτησε 150 ευρώ για να του επιστρέψει τα κλεμμένα. Συμφωνήθηκε ένα ραντεβού στο οποίο το θύμα πήγε μαζί με έναν υπάλληλο του καταστήματος. Η δυσάρεστη περιπέτεια του θύματος συνεχίζεται και εντείνεται.

Ο δράστης βγάζει ένα μαχαίρι και απειλώντας τον 53χρονο του πήρε 100 ευρώ, δίνοντάς του μόνο το κινητό τηλέφωνο, ενώ του ζήτησε και άλλα χρήματα προκειμένου, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, να του παραδώσει και τα άλλα αντικείμενα που είχε κλέψει από το αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης πέταξε σε κάδο απορριμμάτων τα έγγραφα που είχε αρπάξει και τη στιγμή που πήγε ο 53χρονος να τα πάρει, δέχεται νέα επίθεση από τον 32χρονο αφαιρώντας του αυτή τη φορά το κινητό της συζύγου του. Ο δράστης του ζήτησε άλλα 50 ευρώ για να του επιστρέψει το κινητό!

Ο έντονος διαπληκτισμός και οι φωνές, έγιναν αντιληπτές από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον 32χρονο, βρήκαν επάνω του τα 100 ευρώ και το κινητό τα οποία παραδόθηκαν στον 53χρονο, που είχε υποστεί σοκ.

Πηγή: tempo24

Δες επίσης

Μέλη ΜΚΟ σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Κατηγορούνται και για κατασκοπεία

Σε οργανωμένο κύκλωμα που διευκόλυνε μετανάστες να εισέρχονται παράνομα στη χώρα μέσω της Λέσβου συμμετείχαν ...