Τρίτη, 2 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο: «Συγχωρείστε με, δεν μπορώ να κάνω πολλά στην σκηνή»

Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο: «Συγχωρείστε με, δεν μπορώ να κάνω πολλά στην σκηνή»

Σε μια μοναδική βραδιά, ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο στο Ηρώδειο, όμως κατά την διάρκεια της συναυλίας έκανε και μια αποκάλυψη.

Ο διαχρονικός σταρ του ελληνικού τραγουδιού ενθουσίασε του θεατές στο Ηρώδειο με την ερμηνεία του, ενώ συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

«Δε το φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμουν εδώ… Θα ήθελα να με συγχωρήσετε που δεν είμαι σε θέση να κάνω πολλά πράγματα πάνω στη σκηνή γιατί προ ημερών γλίστρησα στη σκάλα του σπιτιού μου και χτύπησα στο πόδι μου», ανέφερε.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έδωσε μια συναυλία με πλήθος κόσμο να έχει γεμίσει τον χώρο του Ηρωδείου. Ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες και μαζί του στη σκηνή ήταν Βοσκόπουλο στη σκηνή εμφανίστηκαν και δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Ακόμη τον συνόδευσε η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά. Από αυτή τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς όταν η κόρη του Μαρία ανέβηκε στη σκηνή και του έδωσε μια ανθοδέσμη.

Δες επίσης

Ετεοκλής Παύλου: «Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική χωρίς πόδι»

Ο Ετεοκλής Παύλου γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1990 και είναι μόλις 30 ετών.  Είναι Διεθνής Αθλητής και ...