Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Το Θεσσαλικό γιαούρτι της Όλυμπος των Τρικαλινών Αφων Σαράντη κατακτά και την Βρετανία

Το Θεσσαλικό γιαούρτι της Όλυμπος των Τρικαλινών Αφων Σαράντη κατακτά και την Βρετανία

To Ελληνικό γιαούρτι στους Βρετανούς μαθαίνει η Θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος». Μετά τις πρώτες «αναγνωριστικές» εξαγωγές των περασμένων ετών και την αποδοχή που συνάντησε το ελληνικό προϊόν στην Βρετανική αγορά, η θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία οργάνωσε σε άλλα επίπεδα την παρουσία της στο νησί.

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος ίδρυσε στην Αγγλία, τη θυγατρική εταιρεία «Olympus Dairy UK Ltd» η οποία διακινεί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα της εταιρείας τόσο από την Ελλάδα όσο και από τις θυγατρικές TYRBUL (Βουλγαρία) και S.C. FABRICA DE LAPTE BRASOV (Ρουμανία).

Ο Τρικαλινός όμιλος των αδερφών Σαράντη τρέχει με υψηλές ταχύτητες παρά την οικονομική κρίση και όπως αποκάλυψε πρόσφατα μιλώντας στο Κυριακάτικο Βήμα ο Τάκης Σαράντης η πρόβλεψη για το 2017 είναι οι πωλήσεις να ανέλθουν στα 340 εκ. ευρώ από τα 304 εκ. ευρώ που ήταν το 2016.

Πηγή: thessaliaeconomy/Λ.Ε.

Δες επίσης

Μαύρη επέτειος η σημερινή μέρα για τoν Δήμο Φαρκαδόνας-Σαν σήμερα σκοτώθηκαν 7 μαθητές σε τροχαίο δυστύχημα στον Μαλιακό

Δεκαέξι και δέκα χρόνια αντίστοιχα συμπληρώθηκαν σήμερα από τα δυο πολύνεκρα τροχαία σε Μαλιακό και ...

Αφήστε μια απάντηση