Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπασκετ παίδων θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπασκετ παίδων θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα

Με μεγάλη χαρά και τιμή , η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Τρικκαίων αναλαμβάνει τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων, που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου .
Η διοργάνωση, που έχει καταστεί πλέον θεσμός για την περιοχή μας, θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων μέσα από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος οι έξι καλύτερες ομάδες μπάσκετ της φετινής σεζόν: ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ,ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΟΚ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ, και ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
Πιστή στο όραμά της, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να δηλώνει το παρόν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, στρέφοντας την προσοχή στον αθλητικό τουρισμό και τη μείζονα σημασία του στη σύγχρονη πραγματικότητα . Η ανάγκη για μια τέτοια πολιτική δεν προέρχεται μόνο από τον βασικό ρόλο που διαδραματίζει ο αθλητισμός στην κοινωνία ως αναπόσπαστο τμήμα της, αλλά και από την ανάγκη ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και ευημερίας .
Για πέντε συνεχόμενες ημέρες η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην πόλη των Τρικάλων, παρασύροντας τους νέους στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού ,της προσπάθειας και του Ευ Αγωνίζεσθε, προσφέροντας μέσα από τη δίψα για τη νίκη ξεχωριστές στιγμές . Με την καλή συνεργασία όλων των παραγόντων και του κόσμου, θα έχουμε την ευκαιρία για μια άριστη διοργάνωση προσφέροντας παράλληλα ακόμα μια προβολή της Περιφέρειάς μας σε όλη την Ελλάδα .
Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ρεντζιάς Ευθύμιος

Δες επίσης

Κικλοφόρησε το νέο βιβλίο «Μετά την Ελλη» του Τρικαλινού γιατρού και συγγραφέα Χρήστου Γκίμστα

Κυκλοφόρησε ήδη και διατίθεται από το Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙΛΟΓΗ» της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ το από καιρό αναμενόμενο ...

Αφήστε μια απάντηση