Τρίτη, 14 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Το καλοκαίρι ήρθε: Ώρα για μαύρισμα στο Magic Sun Solarium
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το καλοκαίρι ήρθε: Ώρα για μαύρισμα στο Magic Sun Solarium

Το αγαπημένο, σε όλους μας, καλοκαίρι ήρθε και μαζί με αυτό και η επιθυμία μας για διακοπές. Ήδη πολλοί από εμάς έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό των διακοπών μας. Αφού αποφασιστεί το ιδανικό μέρος για φέτος, είτε με παρέα, είτε με το ταίρι μας, αρχίζουν οι προετοιμασίες. Οι καλές διακοπές σχετίζονται με την σωστή προετοιμασία.
Τα τελευταία χρόνια, στην προετοιμασία των διακοπών τους, πολλές φίλες και φίλοι, έχουν εντάξει και το solarium. Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, με τριών τύπων μηχανές solarium και εξειδικευμένο προσωπικό, το Magic Sun αποτελεί και φέτος την ιδανική λύση.
Καθημερινά, δεκάδες, εξυπηρετούνται από το οργανωμένο πρόγραμμα. Με τις τρεις μηχανές μαυρίσματος, το Magic Sun, έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί άψογα, περισσότερους από 10 επισκέπτες την ώρα. Χωρισμένοι σε ομάδες ανάλογα με τον τύπο δέρματος, οι επισκέπτες, χάρη στην εμπειρία του προσωπικού και την οργάνωση, χρησιμοποιούν το κατάλληλο για αυτούς μηχάνημα. Ο τύπος δέρματος είναι βασικό κριτήριο για τη μηχανή μαυρίσματος που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.
Έχουμε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες οι οποίες και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά. Λίγα λεπτά και μια ήπια μηχανή μαυρίσματος είναι κατάλληλη για το ξεκίνημα μιας ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας. Σταδιακά γίνεται αύξηση των λεπτών παραμονής στη μηχανή και στη συνέχεια σταδιακή είσοδος και σε ισχυρότερη. Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Αρχικά γίνεται μία τόνωση και ένταση στο σοκολατένιο χρώμα και σταδιακά μια συντήρησή του, για να διαρκεί σε βάθος χρόνου. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι το βαθύ σοκολατένιο χρώμα, που μας ανεβάζει την libido και μας προετοιμάζει για τον ήλιο.
Το Magic Sun Solarium είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00.
Κλείστε το ραντεβού σας στο 24310 22013.

Δες επίσης

Κορονοϊός: Ετοιμάζεται νέο πακέτο στήριξης για εργαζομένους – επιχειρήσεις – Τι θα περιλαμβάνει

Εντός Ιουλίου θα ανακοινώσει η κυβέρνηση το νέο πακέτο στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων προκειμένου να ...

Αφήστε μια απάντηση